REGISTRACIJA

Za internet kupovinu potrebno je imati najmanje 18 godina.

Potrošač snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

NARUDŽBINA

Proizvodi se naručuju elektronskim putem. Proizvodi se smatraju naručenim onog trenutka kada Potrošač završi ceo postupak naručivanja.

Po izradi i potvrdi prijema narudžbine, na dostavljenu mejl adresu Potrošač će dobiti potvrdu da je Prodavac primio narudžbinu u roku od 72 sata.

Nakon prijema mejla iz prethodne tačke, narudžbina se više ne može menjati onlajn, već samo obraćanjem Službi za potrošače.

Ako naručeni proizvodi nisu dostupni u skladištu, zaposleni u Službi za potrošače FROGI internet prodavnice preko kontakt centra pozvaće Potrošača u roku od 72 sata po slanju potvrde o prijemu narudžbine.

Ugovor se smatra zaključenim pošto Potrošač naruči određene proizvode, odnosno primi putem mejla potvrdu o narudžbini, odnosno elektronsku poruku koja sadrži potvrdu o prijemu ponude i smatra se ispravom o ugovoru u smislu člana 31. važećeg Zakona o zaštiti potrošača.

Prodavac će nastojati da isporuči sve proizvode koje je Potrošač naručio, ali zadržava pravo da odbije nalog/narudžbinu u slučajevima više sile ili kada je izvršenje ugovorne obaveze znatno otežano. Ako Prodavac odbije nalog, Potrošač će o tome biti obavešten u roku od 72 sata po prijemu potvrde o primanju narudžbine. Ugovor se smatra punovažnim pošto je roba plaćena.

NAPOMENA

UGOVOR SE MOŽE KOPIRATI I ISPUNITI IZNAD OVOG NATPISA