OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ovom izjavom kupac u roku od 14 dana od dana isporuke robe, raskida ugovor o kupoprodaji zaključen na daljinu.

 

PODACI O PRODAVCU

 

 

PODACI O KUPCU

 

Ime i prezime:

Adresa:

Telefon:

E-mail:

 

PODACI O ROBI

 

Broj narudžbenice:

Datum zaključenja ugovora/narudžbenice:

Datum prijema robe:

 

IZJAVA KUPCA

 

 

Kupac se popunjavanjem tabele opredeljuje za zamenu robe ili daje saglasnost da se povrat novca izvrši na njegov tekući račun:

 

 

ZAMENA

Upisati naziv proizvoda za zamenu, veličinu i boju:

 

 

POVRAT NOVCA

Upisati ime i prezime vlasnika računa, broj tekućeg računa, naziv banke:

 

Kupac snosi neposredne troškove vraćanja robe prodavcu.

 

Prijem obrasca prodavac će potvrditi u pisanom ili elektronskom obliku.

 

Roba se mora upakovati adekvatno i ne sme biti oštećena. Prodavac ima pravo da odbije vraćanje cene ukoliko je došlo do oštećenja robe ili neadekvatne upotrebe, od strane kupca.

 

Izjava o privatnosti podataka: Podaci koje kupac dostavi trgovcu u ovom obrascu su u svrhu odustanka od ugovora i za evidentiranje izmena u prometu robe i prodavac ih neće skladištiti i upotrebljavati u druge svrhe.

 

Slanjem ovog obrasca sa registrovane e-mail adrese korisnika, smatra se da je obrazac potpisan. Svojeručan potpis je potreban u slučaju slanja obrasca na adresu sedišta prodavca.

 

 

 

DATUM (popunjavanja obrasca)                                                                                                                              POTPIS KUPCA